// 17001 Foder til grævling / ræv, 2 kg, Elverdan

105,00kr.

17001 Foder til grævling / ræv, 2 kg
[På lager]

Indhold: Tørfoder til grævling / ræv, 2 kg.

Grævlingefoderet er meget attraktivt for både grævlingen og ræven, og kan bruges for at tiltrække flere ræve og grævlinger i haven.

Foderet indeholder optimal kombination af proteiner, kulhydrater, fedstoffer, mineraler og vitaminer til grævlinger og ræv. Kan bruges som mellemmåltid for at supplere grævlingens eller rævens naturlige kost, men også på plejestationer og dyreinternater. Godkendt af britiske dyrhospitaler.

Grævlingefoderet kan hjælpe med at tiltrække grævlinger og ræve i haven året rundt, specielt hvis man husker at stille fodret frem hver aften det samme sted. Foderet skal placeres i et roligt hjørne af haven. Husk at stille et skål vand ved siden af.

Ræven og grævlingen er de største rovdyr, som findes i dag i Danmark.

Grævlingen hører til mårfamilien. Den er udbredt over hele Europa, og menes at komme til Danmark for 8000-9000 år siden. Selv om grævlingen er et rovdyr, består dens føde hovedsageligt ag snegle, orme, larver og små gnavere, altid med regnorme som det vigtigste emne. Grævlingen tager regnorme om natten, når de er aktive på jordoverfladen.

Grævlingen æder også en masse insekter, både som voksne og larver, specielt biller, f.eks. skarnbasser og store løbebiller. Den tager også hvepseboer og humlebireder.

En vigtig del af grævlingens føde udgør mus, mosegrise og rotter. Den tager også snegle og enkelte krybdyr, f.eks. firben, stålorm og snog, og en del planteføde, mest havre, men også byg, hvede, majs og forskellige frugter og bær samt bog og agern.

Grævlingen er nataktiv og tilbringer en stor del af sin tid under jorden. I vinterperioden kan aktiviteten være stærkt reduceret. I perioder med hård frost kan grævlingen forblive i graven i flere dage, men der er ikke tale om egentlig vinterdvale.

De fleste grævlingeunder fødes i marts. Kuldstørrelsen varierer mellem 1 og 5. Grævlingeunger, grisene, dier i ca. 3 måneder, men følger moderen i hvert fald til slutningen af august.

Ræven er udbredt over hele Europa, bortset fra Island og enkelte andre øer. Den forekommer overalt i Danmark med undtagelse af en række mindre øer, og kan træffes næsten overalt.

I områder uden megen forstyrrelse, f.eks. skove, enge og heder, er ræven dagaktiv, ved bebyggelser mere nataktiv, dog ikke så udpræget som grævlingen.

Gennem de seneste årtier har ræven opbygget bestande i en række større og mindre byer, som f.eks. London, Oxford, København og Aarhus. Her findes ræven både i bynære skove, parker, villaområder og forstadskvarterer, men også i de indre byområder, og bestandstætheden kan være op til 6-12 ræve pr. kvadratkilometer. Affald og lossepladser spiller en stor rolle for rævens fouragering, men endnu større rolle spiler stabile bestande af smågnavere, først og fremmest mus.

Rævene parrer sig i januar-februar. De fleste rævehvalpe fødes i marts, og vejer ved fødslen omkring 100 g. Kuldstørrelsen kan være fra 1 til 12 hvalpe.

Anmeldelser
Varegrupper
Skadedyr-> (410)
Havens dyr-> (326)
  Egern (15)
  Flagermus (9)
  Frøer og tudser (5)
  Fugle-> (222)
  Grævling / ræv (1)
  Hasselmus (1)
  Insekter-> (52)
  Pindsvin-> (21)
Hus og have (8)
Gaveideer (50)
Børn i haven (14)
Honning (2)
Black Friday 2017 (27)
Julegaver 2017 (9)
Hurtig Søgning
 
Brug nøgleord for at finde den vare du leder efter.
Udvidet Søgning
0 varer i vognen
Anbefal Vare
Del på Facebook Del på Twitter
osCommerce