Elverdan: Rådhusgade 26, 8300 Odder

 

Det er ikke længere muligt at købe eller afhente varerne i butikken.

 

 

Velkommen hos os i vores butik i Rådhusgade 26 i Odder.

Butikken er en naturlig udvidelse af vores internetbutik ElverDan.dk og en følge af vores professionelle virke som skadedyrsbekæmpelsesfirma.

Allerede i starten af 2010 åbnede vi en fysisk butik på Frederiks Alle 94 i Århus. Vores sortiment er konstant stigende, og i 2013 flyttede vi til vores egen domicil i Rådhusgade 26 i Odder.

I vores butik kan man både købe varer til "gør det selv" skadedyrsbekæmpelse, få professional vejledning og bestille professionel hjælp til regulering eller bekæmpelse af skadedyr, såsom muldvarpe, mosegrise, mus, rotter, husmår, duer, måger, hvepse, murbier, møl, borebiller, husbukke, myrer, væggelus, stankelben og gåsebiller, banafluer, edderkopper, fluer, myg, kakerlakker, lopper, sølvfisk og andre skadelige insekter.

 

De bedste varer til skadedyrsbekæmpelse der findes på markedet.

Mange af de varer til skadedyrsbekæmpelse som vi forhandler, har vi selv afprøvet professionelt og kan stå inde for, og vi kan derfor også rådgive og instruere i brugen deraf og eventuelle alternativer målrettet til netop dit behov. I butikken har vi varer til alle former for bekæmpelse af skadedyr, både økologiske midler, tilladte gifte, fælder til levende fangst og fælder til aflivning. Vi har også et stor udvalg af varer til forebyggelse af skadedyrs angreb, bl.a. forskellige skræmmere. Kig ind, spørg bare, vi ved alt om skadedyr og behandlingen deraf.

 

Varer til nyttedyr og naturdyr i haven
Vi forhandler også artikler til nyttedyr og naturdyr i haven, f.eks. pindsvinehuse, pindsvinefoder, fugle redekasser, fugle foderbrætter, foderautomater, fuglebad, fuglefoder, insekthoteller, huse til sommerfugle, mariehøns, guldøje og humlebier, huse til frøer og tudser, flagermuskasser og flagermus detektorer, egern redekasser, egern foderhuse, egernfoder m.fl. 

Naturdyr og nyttedyr er jo ofte de bedste skadedyrsbekæmpere der findes så det er altid bedre at prøve at fremme disses levevilkår så skadedyrene ikke får overtage. 

 

Email: svend@hvepsefjerner.dk

© Elverdan.dk 2007 - 2022